Mye skal klaffe de kommende månedene. (foto: karius, twitter)

Det er ikke alle som har fått med seg det, men Loris Karius er tilbake hos Liverpool. Siden bildene av en gråtende Liverpool-keeper i Champions League finalen 2018 gikk verden rundt, har ikke tyskeren stått en kamp for de røde. Tøft, men dessverre for Karius det eneste utfallet. To Liverpool-trofeer senere er keeperen tilbake, men fortsatt ikke med på moroa på Anfield.

Det har blitt utleie til Besiktas og senere Union Berlin, men ingen av arbeidsoppholdene har endt med overgang. Karius er fortsatt bare 28, en alder der en keeper skal nærme seg toppen av karrieren.

Les: Det var Liverpool speidere på Old Trafford i går

Nå spiller Karius fortsatt for en av verdens desidert beste klubber frem til juni 2022, men så lenge han ikke får spille, mangler han mulighetene til å vise seg frem.

Målet mitt er å stå mellom stengene hver uke, så vi får se. Det var et par klubber som var inne i bildet i sommer, men det lyktes ikke av ulike årsaker. Nå har jeg vært ute i seks uker (med skulderskade), så jeg vil prøve å komme tilbake i toppform til trening etter landskampspausen, sier Karius ifølge Bold.

Les på Tysk fotball: Megatalent Florian Wirtz har lagt planen for de neste to årene

Har også hatt noen gode dager de siste sesongene. (foto: karius, twitter)

Og legger optimistisk til: -Så må vi se hva som skjer i vinter.

Vi unner virkelig Karius med å lykkes, og krysser det som er av fingre og tær for at han kommer i form nok til å skaffe seg et godt fotbalhjem i januar. For hos Liverpool er det kun snakk om «oppbevaring».

Les: Skulle bare tuppe fyrverkeriet forsiktig av banen…