Klar for å krysse grenser? (foto: tierny, twitter)

Spilleren med det velklingende navnet Nacho Monreal kan være på vei tilbake til hjemlandet. Dette åpner opp en dør til Premier League for en ung skotte.

Vi har egentlig ventet en stund på at Kieran Tierney skal finne veien over grensen. Ronny Deila så potensialet tidlige som Celtic-manager, og ga unggutten debuten 22. april 2015.

Dermed var venstrebacken sluppet inn blant de store gutta og så seg ikke tilbake. Allerede neste sesong utkonkurrerte han den mer erfarne Emilio Izaguirre som førstevalg på venstresiden.

Les på Popidol: Super-Mario med årets kuleste feiring

I tretti kamper sto Tierney fjellstøtt i forsvaret, og bidro til Celtics ligatittel. Selv om interessen fra Premier League-klubbene allerede da hadde begynt å komme, valgte Årets Unge Spiller å binde seg til ungdomsklubben sin.

Hjerte til å forlate Glasgow? (foto: tierney, twitter)

Les: Til slutt klarte ikke Mourinho å holde kjeft om Solskjær

Det gjenstår fortsatt rundt to år igjen av kontrakten med Celtic, men med Nacho Monreal på vei til en mulig overgang til Barcelona, skal Arsenal være på utkikk etter en erstatter.

Ifølge The Mirror står Kieran Tierny på høyt oppe på denne listen. Stemmer dette og 21-åringen ender opp med en overgang til Arsenal, må han være forberedt på å kjempe mot Sead Kolasinac om venstreback-plassen.

Konkurranse som kan gi løft. (foto: kolasinac, twitter)

Vi tenker dette bare trigger Deilas læregutt. Tiden er inne.

Les: City har det store Liverpool mangler