Fikk proffkontrakt i gave på sin 15 års dag første januar

(c) Bilde: Jerv: Mohammed Badran

Det er en gutt Jerv kjenner veldig godt de nå har valgt på hans egen bursdag å gi en proffkontrakt. Mohammed Badran har vært i klubben siden han var liten og nå har de blitt enige om et løp sammen frem ut 2021 sesongen. 

Nå får fotballverden enda en Moa

Vi kan nevne noen norske uten å igjen peke på en målfarlig egypter:
Mohammed Abdellaoue, Mohamed Elyounoussi og Erik Solér.

Tror Jerv har planlagt at idag var en god dag, det lager gode overskrifter hvis man gidder når noen har bursdag første januar og samtidig får sin første kontrakt. – Klubben uttrykker at de er ekstremt fornøyde med og synes det er fantastisk gøy at Mohammed blir å se på Levermyr de neste tre årene.

Les: Renset og klar for Premier League

Det er et stykke igjen til førstelaget, men hvem vet når han er moden, Mohammed skal fortsatt følge Erik Krokvik sitt G16 lag i år og fortsette sin utvikling.

Moa har spilt fotball hele sitt liv i FK Jerv! Dette er en lokal unggutt som vi nå gir sjansen til å utvikle seg til å bli en spiller å regne med i norsk toppfotball på sikt.

Mohammed sier følgende; «Jeg har troen på meg selv og min fremtidige utvikling som spiller og som person. Jeg jobber hardt for å kunne bli med a-laget oftere i 2019 og forhåpentligvis kunne få noen kamper i 4 divisjon. Min drøm er å spille i utlandet og mener at FK Jerv som klubb kan hjelpe min utvikling slik at denne drømmen kan bli en realitet en gang i fremtiden.»

2019 starter med en fantastisk flott signering og det er kjempe moro at vi har en så lovende spiller i egne rekker.