Husker godt denne tiden.

I februar 2018 ble han satt utenfor fotballen av UEFA. Samir Nasri var noe så sjeldent som en dopingdømt fotballspiller. Nå er han tilbake.

Nasri vil dessverre – for sin egen del – ha dopingmerkelappen hengende på seg resten av karrieren. Men straffen på 18 måneder, som begynte å løpe i august 2017, har 31-åringen nå lagt bak seg.

Spilleren med to Premier League-titler på Cv´en har vært klubbløs, men har trent med West Ham og har nå signert kontrakt med klubben. Dette betyr at Nasri får et gjensyn med sin tidligere sjef, Manuel Pellegrini.

Ikke dårlig å bli tatt inn i varmen i verdens tøffeste liga etter å ha vært ute av gamet i mer enn ett år. Nasri er ikke sen med å innrømme at han på tross av alt har vært heldig.

-Å komme tilbake til den beste ligaen i verden med en klubb og trener som er full av ambisjoner, dette er den beste jobben i verden, sier franskmannen ifølge Sky Sports.

Lover å bli bra og gjøre godt igjen. (foto: west ham, twitter)

Se på Popidol: Motstanderene har begynt å grue seg til Sterling Junior kaster bleia

Nå skal Pellegrini og Nasri jobbe sammen om de de lyktes med i Manchester City i 2014. Vel, kanskje ikke tittelen for West Ham dette året, men i det minste en solid plassering sånn litt over midten.

Pellegrini beroliger supporterne om at de ikke har kjøpt dødvekt.

-Han har jobben veldig hardt med oss de siste ukene og bygger opp fysikk og kondisjon etter å ha vært uten spill i en lengre periode. Han er veldig innstilt på å returnere til sin beste form, sier West Ham-manageren ifølge Sky Sports.

Husker hva Nasri stod for i 2014. (foto: west ham, twitter)

Vel, da er dopingdømte Nasri tilbake i gamet og må bevise at han kan holde tempoet uten ulumskheter i blodet. Lykke til!

Les: Zuccarello klinket inn det nye året!