Joachim Andersen

Verden er definitiv annerledes i år, Åge Hareide mens han fortsatt var landslagssjef for Danmark var veldig interessert i å finne in om forsvarsspiller Joachim Andersen hadde tilstrekkelige kvaliteter for deltagelse i EM. – Det får vi aldri vite, mesterskapet ble utsatt et år og Åge Hareide fikk ikke forlenget sin kontrakt.

Fulham har bekreftet signeringen av Joachim Andersen på et sesonglangt lån fra Lyon.

Andersen kom til Ligue 1-klubben i fjor sommer med store forventninger, men slet med å få det til å fungere i sitt første år i Frankrike. 24-åringen drar til England og ønsker å hente spille mye fotball, han håper å hjelpe Fulham til å komme seg etter en katastrofal start på sesongen og gjennom det bli aktuell for EM.

Andersen sa til Fulham sitt nettsted: «Jeg er veldig glad for å gjøre dette. Jeg gleder meg til å spille i Premier League og spille for en fin klubb som Fulham.

Les: Selvsikker Ronny Deila fortsetter å vinne, denne gangen var det David Beckham som fikk svi

«Det er en liga jeg har fulgt siden jeg var barn, og det er en stor, stor drøm å spille i Premier League, så jeg gleder meg.»

Medeier Tony Khan la til: «Jeg er begeistret over å kunngjøre ankomsten av forsvarer Joachim Andersen til Fulham Football Club på et sesonglån fra Olympique Lyonnais.

«Joachim har fått erfaring og opparbeidet sitt rykte gjennom toppligaene i Europa, og spilte i Eredivisie, Serie A og Ligue 1, og det siste året på høyeste nivå i Champions League.

«Han var et toppmål for oss i sommer, vi jobbet hardt for å bringe ham hit, og det er så flott at han blir med og at han ønsker å hjelpe oss med å kjempe for å opprettholde vår status i Premier League! Kom igjen Fulham!»

Les: Cavani tar seg godt betalt for å redde United