Alexandru Mitrita

Inter Miami eier David Beckham må finne trøst i at de ikke er alene i å tape mot New York City og at de i det minste fikk to mål. – Det var vingen Lewis Morgan som sørget for begge målene til Miami, mens den nyinnkjøpte stjernen på topp Gonzalo Higuaín ikke fant nettmaskene.

Etter en litt trist start for Ronny Deila i New York er han definitivt inne på vinner sporet, natt til søndag var de på besøk i Miami hvor de vant 3 – 2. – De var seier nummer seks på de ni siste kampene for New York.

Les: Cavani tar seg godt betalt for å redde United

Alle målene i Miami ble scoret før pause. Alexandru Mitrita var sentral og ordnet målene som ga NYCFC ledelse på 1-0 og 3-2. I mellomtiden utlignet Lewis Morgan to ganger for hjemmelaget, mens svenske Anton Tinnerholm gjorde gjestenes 2-1-scoring.

Deilas lag klaret opp til 5.-plassen i Eastern Conference med lørdagens seier. Etter 15 oppgjør står NYCFC med 23 poeng. Columbus Crew topper avdelingen med sine 31 poeng.

Inter Miami, som startet opp som nytt lag i MLS før sesongen, har kun plukket elleve poeng. Tidligere superstjerne David Beckham er blant klubbens eiere.

Jakob Glesnes spilte samtlige minutter for Philadelphia Union i 1-2-tapet borte mot Toronto lørdag. I en annen kamp ble Ola Kamara byttet ut etter 67 minutter da DC United tapte 0-4 i hjemmemøtet med Atlanta United.

Les på Engelskeklubber: Tottenham sender Ryan Sessegnong til Bundesliga