Er fortsatt stinn av kampvilje. (foto: united, twitter)

Det eneste hamstrået som er igjen for Manchester United manager Erik ten Hag er at vinner over Bayern München hjemme på Old Trafford i den siste kampen i gruppespillet i Champions League på tirsdag.

Manchester United ligger sist i Gruppe A med bare 4.poeng etter 5.kamper. Klokken 2100 på tirsdag tar Manchester United imot gruppeleder Bayern München. Heldigvis for Erik ten Hag som risikerer å få sparken samme helg som han blir kåret til månedens Premier League trener er den tyske storklubben i krise.

Bayern München manager Thomas Tuchel er i trøbbel etter at han tidligere i dag tapte 5 – 1 mot Eintracht Frankfurt.

Les: Hugo Larsson er med å sende Thomas Tuchel rett til NAV

Manchester Uniteds fiasko! – Dagens 3-0-tap mot Bournemouth. – Ser du på Erik ten Hag sine kommentarer etter kampen uten lyd vil du legge merke til han rister på hodet gjennom det hele!.

«Som et lag er vi ikke gode nok til å være konsekvente»

«Jeg er irritert, skuffet, definitivt. Jeg forventet noe annet. Måten vi startet på var ikke bra. Det var dårlig.»

«Det er flaut for dem» sier profiler Chris Sutton i BBC

2-1-seier mot Chelsea denne uken, men nå gikk Manchester United på en skikkelig smell i Premier League.

Bournemouth tok ledelsen etter bare fem minutter og det var Dominic Solanke som headet inn en pasning bak André Onana. Samme Solanke fikk en avslutning på stolpen et par minutter før pause.

Stillingen var 1-0 ved pause.

Med drøye 20 minutter igjen forlenget bortelaget. Philip Billing nådde toppen av et innlegg og sørget for 2-0. Like etterpå sørget også Bournemouth for 3-0, Marcos Senesi headet inn en corner. I forbindelse med 3-0-målet ble Manchester United buet av sine supportere, melder Manchester Evening News.

«Dette er utenkelig. Manchester United-spillerne er røde i trynet, det er flaut for dem» sa tidligere Celtic spiss Chris Sutton i BBC Radio 5 Live.

«Dette er forferdelig for Manchester United» sa tidligere Tottenham- og Aston Villa-manager Tim Sherwood i Sky Sports.

I sluttfasen av kampen ble Bruno Fernandes advart og dette betyr at han er suspendert for neste runde mot Liverpool.

Kampen endte 3-0. Verdt å merke seg er at Bournemouths Dango Ouattara fikk et mål avvist i tilleggstid.

Det er uro i Manchester United og nylig uttalte Sky Sports at trener Erik ten Ha mister tilliten i store deler av garderoben, som han selv kjempet tilbake mot. Denne uken venter en skjebnekamp mot Bayern München i Champions League og seier er et must for å ha en sjanse til å gå videre til sluttspillet.

Manchester United ligger for øyeblikket på sjetteplass i Premier League. Bournemouth park på 13. plass.

Les på Capitol: «The Mystery of Banksy – A Genius Mind» kommer til Økern-senteret av alle steder!

Start XI:

Manchester United: Onana – Dalot, Maguire, Shaw, Reguilon – Amrabat, McTominay, Fernandes, Antony, Garnacho – Martial.

Bournemouth: Neto, Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez, Cook, Christie, Kluivert, Tavernier, Semenyo, Solanke.