Like greit å følge med på midtbanetalent Hugo Larsson først som sist

Til tross for å ha rekordscorende Harry Kane på laget har ikke manager Thomas Tuchel klart å utnytte sitt stjernegalleri klart å levere dominans slik kravet er for fotball-stormakten Bayern München.

Det er ikke nok for de regjerende Bundesliga mestrene å vinne, noe de fortsatt har svært gode muligheter til å gjøre, men når de blir overkjørt fullstendig slik som i dag går alarmklokkene på Allianz Arena. – Dette kommer ikke «Die Roten» til å sitte å se på!.

Les: Arsenal håper å lande spilleren Bayern München ikke klarte å riste løs fra byrival i sommer

Eintracht Frankfurt svarte for en cupfiasko denne uken da de ble eliminert mot Saarbrücken i 16-delsfinalen. Til lørdagens kamp mot regjerende mester Bayern München var de stappfulle av pågangsmot.

Det gikk fort ille for Bayern München, allerede etter 36 minutter var stillingen 3 – 0 og svenske Hugo Larsson sto for et av målene.

View this post on Instagram

A post shared by Eintracht Frankfurt Official (@eintrachtfrankfurt)

Omar Marmoush sørget for 1-0 i det tolvte minutt og i det 31. minutt la Éric Dina Ebimbe til.

Da presenterte en svenske seg i målrapporten. Etter en kontring mottok supertalentet Hugo Larsson ballen på kanten av 16-meteren. Derfra snudde midtbanespilleren og vridd, før han plasserte 3-0 i ytterste enden, Larssons andre mål i løpet av sin tid i Eintracht Frankfurt.

Bayern München reduserte før pause gjennom Joshua Kimmich, men i åpningsfasen av andre omgang holdt Éric Dina Ebimbe seg i front og scoret sitt andre mål i kampen. Et mål som betydde 4-1 til hjemmelaget.

Så la Borussia Dortmund-produktet Ansgar Knauff også til et 5-1-mål for Eintracht Frankfurt med en halvtime igjen. – Etter det var alle enige i at dagen var over. – Det ble ingen flere mål og avstanden opp til serieleder Bayer Leverkusen ble ikke noe mindre. – I morgen reier serielederne til Stuttgart.

Neste stopp for Thomas Tuchel blir ledighetskøen hos NAV. – Han overtok mars i år og leverer dårligere enn han gjorde i Chelsea og Paris Saint-Germain. (PPM 2.06, 2,08 og 2,35)

Les på F7Sport: We have learned the finalists of the first ever edition of the NBA in-season tournament. LeBron James with a chance for another trophy

Start XI:

Eintracht: Trapp – Buta, Tuta, Koch, Pacho – Knauff, Götze, Larsson, Dina Ebimbe – Chaibi, Marmoush.

Bayern: Neuer – Mazraoui, Kim, Upamecano, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Choupo-Moting, Sané – Kane.

For at alle ikke skulle gå gråtende hjem har Bayern lagt ut et vakkert minne!