I m on my way. (c) Bilde: Real Madrid: James Rodriguez

Newcastle spissen og Colombias store sønn Faustino Asprilla, er krystallklar på Real Madrid-stjernen James Rodriguez vil selge seg langt under sin «verdighet» hvis han flytter til Molineux i sommer.

James Rodriguez må skåne seg for nedturen å signere for Wolves og i stedet signere for en Premier League-gigant som Manchester United.

Les: Solskjær gidder ikke lenger å holde kjeft om Mourinho

Rodriguez er ikke fornøyd med å være tilbake på Bernabeu etter han kom tilbake fra sitt to-årige låneopphold i Bayern München.

En artikkel om at spillerens agent, Jorge Mendes, prøver å redusere Reals prisforlangende for å gjøre en overgang til Wolves enklere fikk Asprilla til å reagere.

28-åringen har bare spilt 13 kamper denne sesongen, til tross for lite spilletid regnes han fortsatt som en klassespiller, hører ingen på Asprilla og en overgang til Wolves blir et faktum blir det klubbrekord og en overgangssum på ca 50 millioner pund.

Les: Paul Pogbas sjarmoffensiv virker

Asprilla er imidlertid ikke overbevist og har oppfordret sin landsmann til å sette sine sikter høyere enn et overgang til «nedrykksfôr» Wolves.

  • Det er klart at den tidligere Newcastle-mannen ikke bruker for mye tid på å se på Premier League tabellen.

Når han snakket med det colombianske medieuttaket RCN, sa Asprilla, som spilte for Newcastle mellom 1996 og 1998: «Det må være veldig ubehagelig for James å ikke spille, for når du er en fotballspiller med anerkjennelse av James kaliber, du vil alltid spille».

«Å ikke kunne spille må være veldig ubehagelig, veldig irriterende, og James kan aldri være borte fra det colombianske landslaget.»

På spørsmål om spillemannens neste overgang fortsatte Asprilla: «James trenger ikke å lide i Wolverhampton, et lag som alltid kjemper mot nedrykk».

«James har mye fotball i seg og må spille for klubber som Manchester United, Manchester City, Chelsea eller Arsenal.»

Les på Popidol: Eksen til Ronaldo deler intim fotobok