(c) Bilde Moss FK ved Martin Myklebust

I dag kom resultatet av av det som Moss FK forteller har vært en lang og grundig prosess, sportssjef Thomas Myre har fått sin nye hovedtrener i god tid før kulda slipper taket og PostNord-Ligaen starter opp.

  • Det er en meget fornøyd styreleder Geir Hagnes som annonserer Shaun Constable.

Les: Blir lagkamerat med Philip Zinckernagel

  • «Thomas Myhre, Rune Jørgensen og jeg er så sikre som vi kan bli på at vi har signert rette person for å bygge klubb sammen med oss og starte klubbens sportslige reise mot nye høyder».

Engelskmannen har vært assistent til blant andre Lars Bohinen i Sandefjord og til Ian Burchnall i Östersund. Han har også lang erfaring fra akademiene til Leeds United og Stoke.

Shaun Constable takker for jobben: «First and foremost I want to say how proud and honoured I am to be given the opportunity to be the Head Coach for Moss FK»

«I am really looking forward to the coming challenges that we face to take the club forward. We will do this together, the Board, the coaching staff, the players, the volenteers, we can only do this together. So, I am very excited to be part of a club with great history and looking forward to start making our own history and moving the club forward both on and off the pitch».

«Jeg er svært glad for å ha Shaun på laget og jeg er sikker på at vi sammen kommer til å skape mange gode opplevelser på Melløs, både på og utenfor banen de neste årene. Det alt egentlig handler om, er å få gode sportslige resultater, skape entusiasme, glede, samhold, og et godt og trygt miljø. Med det teamet Moss FK nå har på plass, har vi alle muligheter for å oppnå dette», avslutter Geir Hagnes

Les på Popidol: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm