Wanda Nara på besøk hos sin ektemann.

Etter uker med spenning og våkenetter har endelig Mauri Icardi og Wanda Nara funnet tilbake til hverandre. – En kanonade med oppdateringer i sosiale medier kulminerte det hele i går med at skilsmisse ble tatt ut. Men så etter ha ha blitt «sluppet fri» fant de tilbake til hverandre.

Det var et brev som reddet forholdet!.

Les: Zinedine Zidane er kun interessert i to jobber

Dramaet mellom Mauro Icardi og Wanda Nara ser ut til å være avsluttet for denne gangen. Nara bekreftet at paret hadde forsonet seg etter at Paris Saint-Germain-spissen hadde skrevet henne et brev, som hun sier var nøkkelen til at hun tilga ham og bestemte seg for å gi ham en ny sjanse.

Brevet er overraskende funnet og avslørt av Yanina Latorre i Los Angeles de la Manana.

«Nok en gang viste jeg deg ting som jeg fortalte deg», skrev Icardi.

«Jeg har aldri løyet for deg eller funnet på ting, jeg gjorde bare en dårlig feil».

«Du har signert bort alt vi drømte om for åtte år siden, tingene vi ønsket å gjøre sammen og bygge en fremtid sammen.»

Brevet fortsatte, og Icardi viste hvordan følelsene hans ble revet i stykker av ideen om at paret skulle skilles.

«Jeg ba deg be om skilsmisse, men på innsiden er det det verste som kan skje meg,»

«Jeg håper du nyter alt nå, men jeg vet at jeg ikke er en dårlig person.

«Jeg er en god person og jeg ga deg alt. Du vet det, alle vet det. Jeg er en flott far, jeg gir livet mitt for døtrene mine og jeg er stolt av det. Jeg er en flott stefar også, og fra det første minuttet har jeg gitt livet mitt for disse barna for å gjøre dem lykkelige. Jeg trenger ikke at noen sier det fordi jeg vet det.

«Jeg er ikke interessert i materielle ting. Jeg ga alltid disse tingene til deg. Jeg er millionær, men kler med i H&M- og Amazon-klær. Det vet du godt.

«Som et resultat av alt dette kan jeg ikke fortsette å tåle din mishandling av meg, at du neglisjerer meg, at du er et «ashole» for meg som alltid. Alt dette og mer. Jeg er ikke en del av s**t og jeg fortjener ikke dette. Jeg håper du blir fornøyd med dine materielle ting.

«Nå vil du tulle, du vil skrive med de gutta. Jeg håper den neste fotballspilleren er én prosent av hva jeg var for deg. Du ødela alt som en «shitty chat» som ikke betydde noe for meg Du er blind og du kan ikke se lenger enn telefonen. Du vil bare ha bulls**t og sende ting til pressen.

Les: Prøver seg på China Suarez igjen, minutter etter gold digger Wanda Nara legger ut tårevått skilsmisse bilde

Tydeligvis gikk Wanda Nara i seg selv og kom tilbake til sin kjære. I hvert fall for nå!.

Mauso Icardi hadde følgende oppdatering på Instagram for en time siden.

I dag har min yngste prinsesse, My Petu, bursdag. Det er nå 5 år, hvor fort tiden går, hvor mange ting levde og hvor mange å leve min lille kjærlighet. Jeg ELSKER DEG så mye, må du være glad i dag og alltid 💖🎂 @wanda_icardi