Luka Modrić sikrer en sesong til

Real Madrid manager Carlo Ancelotti har fått kraftig motbør i sitt ønske om å forlenge avtalen med den 38 år gamle midtbanegeneralen Luka Modric. Real Madrid president Florentino Pérez er mye mer opptatt av unge og lovende spillere fremfor veteraner enn det Ancelotti er. – Den italienske manageren ønsker til enhver tid å ha de beste spillerne på banen.

Det kan være lurt å minne Florentino Pérez på at det var denne konflikten som fikk suksessmanager Zinedine Zidane til å slutte, ikke en, men to ganger.

Les: Liverpool har ikke lenger noe valg

I går var det klar for prestisjeoppgjør på Santiago Bernabeu, serieleder Real Madrid tok imot Sevilla som virkelig ikke har hatt medvind denne sesongen. – Minuttene løp og det gikk imot et 0 – 0 oppgjør, men så satte Carlo Ancelotti innn Luke Modric. Det endret kampbildet totalt.

I det siste har det vært mye snakk om Luka Modric som er på utgående kontrakt. Kroaten sies å være irritert på Real Madrid på grunn av mangel på spilletid og ryktes til MLS, Saudi-Arabia eller en sterkt ønsket retur til Dinamo Zagreb.

Med et kvarter igjen erstattet Luka Modric Nacho Fernandez. Seks minutter senere ble han kampens helt.

Modric snappet ballen utenfor 16-meteren og etter en strålende mottakelse dro han av et kanonskudd. Ballen tok stolpen og raste i nettet.

«Hvilken kvalitet! 38-åringen har kommet inn og vist at gammel faktisk er eldst. Det er Luka Modric som har presentert seg» sier TV4 Plays kommentator Adam Pinthorp i sendingen.

Real Madrid er nå åtte poeng over Barcelona og ni poeng over overraskelseslaget Girona som tar imot Rayo Vallecano senere i dag.

En annen bemerkelsesverdig ting fra kveldens kamp var at dommer Isidro Díaz de Mera skadet leggen og gikk av. Han ble erstattet av den fjerde dommeren Fernández Buergo, bare 29 år gammel.

LES: Carlo Ancelotti er sikker han kan få Manchester United-duo til å briljere igjen