The Wolf of Premier League. (foto: wolves, twitter)

Santo overlot Wolves-stolen til Bruno Lage, nå ser det ut til at Carlo Ancelotti har overlatt Everton stolen til Santo. Dette er sommeren som ikke bare vil bli husket for et avtagende viruskaos, overgangsmarkedet er denne gangen helt spesielt.

For å være helt ærlig har vi mistet tallet på hvor mange managere som skrifter klubb. I Premier League er det fortsatt ledige stillinger hos Tottenham, Everton og Crystal Palace, nå nærmer Nuno Santo seg den blå delen av Liverpool.

Les: Aymeric Laporte nøyer seg ikke med å skifte landslag – presser på for overgang

Ifølge Football-Insider jobber Everton med å legge til rette for den tidligere Wolves-manageren med å sette opp to Wolverhampton-spillere på handlelista.

Mens Everton sitter i de siste fasene av forhandlingene med portugiseren, hevder Football Insiders kilde at klubben legger plan for kjøp av midtstopper Conor Coady og vingen Pedro Neto.

Duoen er høyt skattet av Santo, og skal være forsterkningene portugiseren ser som egnet for å holde helt inn i serien neste sesong. Coady er den tidligere akademispilleren hos Liverpool som Santo utvilket til å bli en av de mest solide forsvarsspillerne i Premier League.

Les på Popidol: Skalk lukene: Iggy Pop kommer til Norge!

Coady har så og si ikke misset en kamp de siste fire årene hos Wolves, og ble belønnet med en fremårskontrakt forrige september. Neto har også blitt en stor profil i Premier League etter overgangen fra Lazio i 2019 for 16 millioner pund.

Les på Tysk fotball: Sport1: Liverpool i samtaler med Florian Neuhaus

Dette betyr at Wolverhampton og ny manager, Bruno Lage, neppe kommer til å slippe de to spillerne uten å få godt betalt for det. Ifølge Football Insider har den pengesterke Merseyside-klubben nådd grensen for hva de kan handle inn av nye spillere, og må derfor gå veien gjennom salg før de kan forsterke.

Vi tipper Everton vil strekke seg langt for å gi Nuno Santo et opplevd best mulig utgangspunkt.

Les: Aymeric Laporte nøyer seg ikke med å skifte landslag – presser på for overgang

Football Insider has learned that the cash-rich Merseysiders are up to their limit and must sell before they can buy.