Frank Lampard

Everton har fortsatt ikke vunnet siden de 22. oktober, da de slo Crystal Palace 3–0 i Premier League. Fansen er fly forbannet, men de lar det ikke gå ut over manager Frank Lampard foreløpig. – Det er hans sjefer igjen som får gjennomgå.

Styreleder Bill Kenwright, administrerende direktør Denise Barrett-Baxendale, økonomisjef Grant Ingles og daglig leder Graeme Sharp har alle mottatt såpass alvorlige trusler at de av klubbens sikkerhets ansvarlige ble oppfordret til å ikke dra på gårsdagens hjemmemøte med bunnlaget Southampton.

Les: Leeds bekrefter klubbens dyreste kjøp

Det var kanskje like greit. Første omgang startet bra Amadou Onana satte inn kampens første mål etter 39 minutter, men så kom det eneste laget med færre poeng enn Everton tilbake og scoret to mål i andre omgang.

Etter 19 runder har både Everton og Southampton 15.poeng.

Aldri før har hele styret vårt blitt beordret til å ikke delta på en kamp av sikkerhetsgrunner. Det er en dypt trist dag for Everton og Evertonians, sier en talsperson for klubben til Evertons hjemmeside.

Les på F7: Nekter å selge Parc des Princes