Var på vei mot noe hos Ancelotti. (foto: everton, twitter)

Ancelotti testet Everton-spillerne i 2018/19-sesongen, fikk kartlagt svakhetene og begynte innkjøp forrige sommer. Hans tidligere disippel hos Real Madrid, James Rodriguez ble blant annet hentet til Goodison Park. Den bortgjemte Real-spilleren tilførte troppen en eksplosjon av spillerglede, fart og teknikk. Da er det sikkert ekstra tilfredsstillende når Everton-direktøren kan fortelle om prisen.

Da overgangssummen ikke ble offentliggjort verserte det rykter om det ene og det andre. Siden Rodriguez fortsatt hadde et år igjen av kontrakten med Real, resonnerte flere seg frem til at det dreide seg om noen solide hundre millioner.

Les: Everton skaffer seg angrepsspiller fra verdens beste klubb

Everton-direktør Marcel Brands har sikkert kost seg med ryktene, for på fredag kjørte han sin årlige tale om Everton-rikets tilstand.

-Vi hentet inn seks nye spillere, én av dem på free transfer – James Rodriguez, forteller Brands ifølge Liverpool Echo.

Oj, snakk om varp!

< !– wp:paragraph –>

Transfermarkt.de hevder Real Madrid ikke går helt tomhendt den dagen Everton skulle bestemme seg for å selge Rodriguez videre. En vidersalgsklausul skal visstnok være inkludert i kontrakten, men hva gjør vel det for Everton. Ancelotti har ingen planer om å forlate balløya med det første og Rodriguez skal gjøre nytte for seg lenge, veldig lenge.

Les: Zidane gir Hazard det motsatte av «The Bale-treatment»