Sesongen startet perfekt. (foto: united, twitter)

Barcelona president Joan Laporta annonserte for noen dager siden at den økonomiske krisen nå er over og at de skal sparke fra seg. Gammel storhet skal erobres raskere enn noen kunne tenke seg! – Store spillere som koster skjorta er igjen aktuelle.

Spanske medier er nå overbevist om at Barcelona girer opp for å hente Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund til sommeren, det til tross for at Marca har regnet ut det vil koste totalt 3,6 milliarder kroner å hente og lønne Haaland. Selv de mest optimistiske på Camp Nou klarer ikke å regne hjem en slik sum.

Les: Wolverhampton har signert den neste store portugisiske angrepsspilleren i Premier League

I en slags selverkjennelse at det kan bli tøft og at andre enn dem er ute etter 21 åringens signatur skal Barcelona ha satt opp Bruno Fernandes på sin liste. Erling Braut Haaland er fortsatt på listen, men det er mer symbolsk enn reelt.

Fernandes har hatt en tøff høst i Premier League. Sesongen startet bra for portugiseren med hattrick i den første kampen, siden den gang har han scoret to mål på 16 kamper. Samtidig meldes det om stor misnøye i Uniteds tropp og Fernandes kan ifølge alt av medier være aktuell for å flytte i sommer.

Les: Tidligere Liverpool-talent Jordan Ibe har endelig funnet seg ny klubb

Siden Fernandes kom til United har han scoret 45 mål og 34 assists på 105 kamper.