Erik Ten Hag

Fire år med Ajax har gitt Erik Ten Hag mye glede. Da den tredje Eredivisie-titlen på rad var på plass etter 5-0 mot Heerenveen, kunne også nederlenderen begynne å se fremover mot det som ventet på Old Trafford. A total different ball game for ten Hag? Nope, det handler om akkurat det samme som hos Ajax.

-Ajax er et A-brand, the banner of Dutch football. Alle har en mening om klubben, disse meningene kan skape sitt eget liv, selv når du vinner mye, begynner manageren ifølge ESPN.

Les: Barcelona nekter å motta Harry Maguire for Erik ten Hag sitt viktigste mål

Så langt høres dette også ut som tilværelsen hos Manchester United og at manageren er klar for hva som skjer når han tar sine første skritt inn på Old Trafford.

-Da jeg startet for fire og et halvt år siden måtte jeg forberede Ajax på Europa-spill igjen. Dette har virket. Jeg likte spesielt godt årets hjemmekamp mot Borussia Dortmund (4-0) i Champions League. Det var på et så høyt nivå at det kunne bli sammenlignet med kampene i Madrid eller Torino (CL-kampene i 2019 Ajax vant borte både mot Juventus og Real Madrid), fortsetter ten Hag.

Manchester United trenger forberedelse for Europaspill. Ikke igjen, men for å ha den rette staminaen, et lag og ha en Benzema som snur kampene da det ser som mørkest ut.

Så kommer det som bør skape forventninger hos United-supporterne.

-Vi (Ajax) har hatt mange utfordringer denne sesongen, jeg har måttet bruke flere spillere enn jeg ønsket, spesielt i de siste ukene. Men, som jeg har sagt før: Vi har flere enn 11 starters, og vi har sett unge spiller slå igjennom på nytt, fortsetter nederlenderen.

Les: Planlegger at Bundesliga-rivalen igjen skal komme ut som taperen på overgangsmarkedet

På spørsmål om hva han spesielt skal ta med seg til Premier League, var ten Hag krystallklar.

-Det handler bare om én ting: Vinne. Vi foretrekker å gjøre det med god fotball. Det har ikke vært suksessfullt hele tiden de siste ukene, men vi har hele tiden vært der som et lag, avslutter påtroppende United-manager.

Det handler om å vinne. Hvis mulig med underholdende fotball. Med nedgang skal det ståes i det som et lag. Kanskje lurt å stick around på Old Trafford neste sesong også, Ronaldo?

Les: Kan bli trøbbel for Xavi

Vi liker det vi hører.