En blid og en litt usikker Mbappe

Det har vært mye snakk om at brødrene Ethan og Kylian Mbappé skal dele et palass sammen når storebror forlater Paris Saint-Germain og signerer med Real Madrid.

Det er slettes ikke sikkert at det kommer til å skje. Ethan Mbappé lever livet i Paris og vil ifølge kamerater være glad for å ikke lenger være i den konstante skyggen av sin superstjerne storebror. – 17 åringen som er en habil midtbanespiller har etter samtaler med manager Luis Enrique fått beskjed om at han er en «mann for fremtiden».

Les: José Mourinho i forhandlinger med en storklubb som vil gjøre «gamle fans» sinna

Superstjernen Kylian Mbappé sies å være nesten klar for Real Madrid. Det er fortsatt litt avstand når det gjelder lønn og «sign on fee». – Mamma og agent Fayza Lamari skal ha krevt en lønn på 80 millioner euro i året samt en «sign on fee» på 200 millioner euro. Tilbudet fra Real Madrid er bare 60 millioner euro med en «sign on fee» på 150 millioner euro med utbetaling fordelt over fem år.

Spekulasjoner om fremtiden til lillebror Ethans raser! Tidligere har blant annet El Chiringuito TV opplyst at Mbappé-familien har bedt om at den spanske hovedstadsklubben også signerer Ethan, mens The Athletic har uttalt at Ethan blir værende i PSG.

RMC Sport snakker om et tredje scenario. PSG skal ha satt forhandlinger med Ethan Mbappé på vent etter at Kylian bestemte seg for å forlate klubben. RMC Sport opplyser imidlertid at det er lite sannsynlig at Ethan vil følge sin eldre bror til Real Madrid. I stedet er det interesse fra ikke navngitte klubber i Spania, Frankrike og Tyskland.

Les på Engelske klubber: Manchester United får hard konkurranse fra europeisk gigant