Jose Mourinho (foto: roma, twitter)

Roma går så det griner under ledelse av klubblegende Daniele De Rossi. Den italienske hovedstadsklubben fikk den berømte hockeykølle-effekten da de i januar sparket José Mourinho.

Fortsatt arbeidsledig og ikke villig til å «aktivere» sitt stående tilbud om å lede en saudiarabisk klubb og få 60 millioner euro i lønn er den portugisiske manageren fortsatt på jobbsøk. Han har tilbudt seg selv til Bayern München som har sparket Thomas Tuchel og nevnt han har noe «ugjort» i Chelsea.

Les: Sky Sports: Muntlig avtale på plass med neste Liverpool-trener

Nå skriver Correio da Manhã at han er sterkt ønsket og aktuell tilbake i den portugisiske ligaen. – For en mannsalder siden overrasket José Mourinho en hel verden med å lede Porto til seier i Champions League.

Porto sin argeste konkurrent Benfica jobber intenst for å overbevise Mourinho om å ta over klubbens trenerbenk etter inneværende sesong.

Benfica er regjerende Primeira Liga mestre foran Porto. I år har det gått litt dårligere for dem begge, per i dag har de andre og tredjeplassen. Manager Roger Schmidt kommer til å få sparken på sekundet hvis José Mourinho tar jobben.

Det skal allerede vært gjennomført flere samtaler og «stemningen» skal være god.

José Mourinho vant Champions League med Porto i 2004 en bragd han gjentok med Inter Milan i 2010. (Han har ikke vunnet Champions League med Chelsea slik mange svarer når de er på sportsquiz).

Porto fans som føler de eier en del av «The Special One» vil rett og slett bli sinna om han tar jobben i Benfica. – Tror ikke det er et problem for Mourinho som ikke er kjent for å skygge unna!.

Les på F7: Benzema skjønner endelig hva han har gjort