Er fler av oss som savner Balotelli da han bar landslagsdress.

I september gikk Roberto Mancini ut og fortalte han holdt døra på gløtt for sin tidligere Manchester City-stjerne. For som den italienske landslagstreneren sa: «Balotelli burde nå være i sin beste alder». Nå er Super-Mario på vei tilbake på den internasjonale arenaen.

Ifølge den hyperaktive journalisten Fabrizo Romano og Football Italia har Mancini bestemt seg for å kalle inn Balotelli til landslagstroppen før de kommende kampene. 31-åringen har ikke spilt med det italienske flagget på brøstet siden september 2018 i Nations League-kampen mot Polen, de fleste hadde avskrevet Balotelli for godt.

Les: Sky Sports: Nå er det Manchester Citys tur til stjernesignering

Men ikke Mancini. Hos tyrkiske Adana Demirspor hos Jonas Svensson og gjengen har Balotelli levert solide 7 scoringer og 2 assists på 18 seriekamper.

Og det er ikke hvilke som helst kamper Mancini velger å hente den tidligere gamechanger Balotelli til. I mars skal Italia først opp mot Nord-Makedonia i den avgjørende VM-playoff-turneringen.

Svensson og Super-Mario lytter oppmerksomt. (foto: balotelli, twitter)

Les: Serie A-spiss på plass hos Skandinavias beste klubb

Balotelli er tilbake, vi skjønner godt at Newcastle har banket på hos den tyrkiske klubben (les: Bekrefter at det jobbes for Balotelli-comeback i Premier League!