Et av våre favorittbilder av Mario Balotelli

Vi måtte gni oss i øynene da vi leste uttalelsen til klubbpresidenten hos Adana Demirspor. Vår tidligere favoritt i Premier League, urokråka Mario Balotelli på vei tilbake til balløya?!

De som tror Balotelli er helt ute etter at han har brukt de siste årene til å rote rundt i klubber som Brescia, Monza og nå senest Jonas Svenssons tyrkiske klubb, må tro igjen. Så sent som i september i fjor gikk nemlig italias landslagstrener Roberto Manzini ut og sa han fortsatt holder døra på gløtt for Super-Mario.

Les: Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

-Jeg jobbet med Balotelli da han var ung (Manchester City) og gjorde det veldig bra. Det var klart en skuffelse for alle oss som kjente ham som person og spiller, at han i de siste fem-seks årene ikke var i stand til å gjøre det han burde være i stand til. Han var og er fortsatt en fremragende teknisk spiller. La oss ikke glemme at han er 31 år, så han burde være på sitt beste, sa Mancini ifølge Football Italia.

Newcastle er tydelig av samme oppfatning som Mancini.

Klubbpresident hos Adana Demirspor forteller villig om interessen for italieneren.

-Et arabisk lag ga et tilbud på Balotelli her forleden. Det avslo vi, for vi har ikke tenkt å gi ved dørene. Newcastle har også vurdert å hente Balotelli, men inntil videre har vi ikke fått noe bud. Det er en utkjøpsklausul i kontrakten hans, men jeg kommer ikke til å opplyse tallet, sier Sancak til tyrkiske Fanatik.

Les på Engelske klubber: Hva med et spektakulært Diego Costa comeback i Premier League?

Svenson og Super-Mario lytter oppmerksomt. (foto: balotelli, twitter)

Demirspor ligger på 6. plass i Süper Lig, godt hjulpet av Balotellis 7 scoringer på 18 kamper denne sesongen.

Les: The Guardian: Nå blir det Premier League-debut på Diego Carlos

Muligheten til å oppleve Balotelli en siste gang i Premier League? Yes, please!