(c) Bilde: Sandnes Ulf: Artan Memedov

Sandnes Ulf har åpnet opp døra til a-stallen for 15 år gamle Artan Memedov og gikk han en tre års avtale. Memedov har gått gradene i Sandved IL før han kom i søkelyset til Sandnes Ulf.

Han har vært i klubben de siste to årene, og nå mener sportslig ledelse at han er klar for neste steg som profesjonell spiller.

Les: Luis Suarez avslører finurlig klausul i Barcelona-kontrakten

«Artan er et lysende eksempel på godt samarbeid i Sandnesfotballen, skryter daglig leder Tom Rune Espedal til egen web. – Vi ønsker å takke Sandved for god dialog i utviklingen av denne spilleren, sier han videre. – Vi satser på unge, lokale spiller og gleder oss til å utvikle flere talenter i årene som kommer. Det blir veldig spennende å følge Artan fremover»

Klubbens spillerutvikler Owe Salvesen har vært en viktig bidragsyter og er nå veldig glad for at Memedov får sjansen til å vise seg frem på dette nivået. «Artan er en meget fotballsmart spillertype. Han er kjapp og tar stort sett alltid de rette avgjørelsene på banen. Jeg gleder meg stort til å se hvilke steg han tar videre»,

«Han er nok vår neste spiller på aldersbestemte landslag, og har allerede vært med på flere nasjonale talentsamlinger. Det er også utrolig gøy å se at han også viser igjen på treningene med A-laget. Gutten har en stor fotballfremtid foran seg, og vi i Sandnes Ulf skal hjelpe han å utvikle seg videre, sier spillerutvikleren.

Les på Popidol: Taylor Swift med skjegg i ny video