Unna vei, småkryp.

Barcelona så ingen fremtid på Camp Nou for B-lagsspilleren Adama Traoré og slapp vingen til Aston Villa i 2015. Nå har La Liga-giganten innsett at de har gått glipp av noe stort, raskt og eksplosivt.

Det var Nuno Santo som så potensialet i spanjolen da de kjøpte ham fra Middlesbrough for 18 millioner pund, sommeren 2018. Wolverhampton-manageren har siden gitt Traoré de perfekte groforholdene, noe som har fått vingen til å ha en eksplosjonsartet utvikling i verdens tøffeste liga.

Les: Sky Sports måtte ta en prat med Alexander Tettey

Dette har ikke overraskende vekket gigantklubbene. Liverpool var lenge linket til spilleren, men ifølge ESPN er det nå Manchester City og Juventus som konkurrerer om å komme først inn døra hos Traoré.

Selv om det virker som en umulighet for Santo å få beholde det hurtiggående godstoget sitt, hevder ESPN at Traoré blir på sin post – så lenge Wolverhampton lykkes med drømmescenariet om kvalifisering til Champions League-spill.

Les på Popidol: Restauranten på kanten av atmosfæren

For skjer dette, hevder ESPNs kilde at Traoré blir på Molineux ut neste sesong. Lykkes ikke ulvene, står City og Juventus parat med sine bud.

Og gamleklubben Barcelona som avskrev denne spilleren?

Ifølge ESPN har La Liga-klubben gitt beskjed om at de er med i en budrunde, men først om tolv måneders tid når ting forhåpentligvis har roet seg litt på Camp Nou.

City har sendt Leroy Sané til Bayern München, mens Juventus er «belastet» med «godt voksne» angrepsspillere som Ronaldo (35), Cuadrado (32) og Douglas Costa (29). Begge gigantene har derfor en sterk motivasjon for å hente inn 24-åringen så fort som mulig.

For Adama Traoré blir det et luksusproblem å velge veien videre, bare fem år etter at han strandet på Barcelonas B-lag.

Les: United mener Messi er verdt 1,5 milliarder pluss en superstjerne