ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter

Hva sier du til denne reserveløsningen, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Nå er ingenting sikkert i siste uke av overgangsvinduet (spør United om dette), men ifølge ESPN er Mourinho og Tottenham trygge på at de kan presentere sin nye spiss i løpet av denne uken.

Det er Real Sociedad-spilleren Willian José som nå pusher La Liga-klubben for å slippe seg fri for å sette seg på flyet til London.

Selv om utkjøpsklausulen er på solide 700 millioner kroner, har Tottenham tydeligvis sett Real Sociedad blunke ved forhandlingsbordet, for ifølge ESPN har London-klubben startet budrunden på rundt 300 millioner kroner.

Les: Manchester United vil hente Klopps norske favoritt

Brasilianeren har spilt mer enn hundre kamper for baskerne og står med 8 scoringer på 20 La Liga-kamper så langt i sesongen.

Litt pussig er det at Tottenham skal føle seg så selvsikre når José fortsatt har 4,5 år igjen av kontrakten, men ifølge ESPN skyldes dette den overivrige spilleren og informasjonen om at Sociedad allerede har blinket ut noen spisser som mulige erstattere.

Blant annet tidligere Tottenham-spiller Fernando Llorente. Ikke kom og si at fotballens verden ikke er underholdene – også utenfor banen.

Les: Sky Sports: United taper kampen om McTominay-erstatter