Manchester United vil hente Klopps norske favoritt

I Premier League-pysj på lørdag morgen?

Etter gårsdagens tap mot et meget hard arbeidende Burnley har et samlet norsk pressekorps vært så fokuserte på manager Ole Gunnar Solskjær sin jobbsikkerhet at de har gått glipp av at Sander Berge kan være på vei til Manchester United for å demme opp, blant annet for skaden på Marcus Rashford.

Selv om Gensk gigantiske norske midtbanespiller først og fremst er kjent for sine defensive egenskaper passer han perfekt inn i rollen som en trygghets-skaper og stabilisator som gjennom det bidrar sterkt til et godt angrep.

Les: Kraftving Adama Traore ønsket tilbake i La Liga

Ole Gunnar har innrømmet at han leter etter nye signeringer og i begynnelsen av måneden sa han: «Vel, du kan se troppen, og ja, en eller to tillegg kan gjøre det fint.

«Vi bygger mot noe, og det avhenger bare av hva vi tror er riktig for oss vil være tilgjengelig.»

Bruno Fernandes er et navn som er sterkt knyttet til United, men med agenten hans Jorge Mendes som krever store penger for midtbanespilleren gjør at en avtale ikke ser ut til å komme gjennom.

Genk manager Hannes Wolf bekreftet for noen minutter siden de har mottatt et bud, men vil ikke si noe mer.

Nå skriver Bleacher Report og Sports Mole at Solskjær er fast bestemt på å ta med Borussia Dortmunds Jadon Sancho til klubben, så vel som enten West Ham Uniteds Declan Rice eller Genk-stjerne Sander Berge.

Berge som bare er 21 år gammel har vært fast på radaren til Jurgen Klopps Liverpool, åpnet nylig døra for en overgang allerede i januar.

Berge imponerte Reds-sjef Klopp i Champions League han har også blitt koblet til Napoli.

ZG rapporterte at Klopp hadde noen bevingede ord for Berge etter at den ruvende midtbanespilleren imponerte på Anfield i november.

Det var andre gang på to uker at Berge hadde møtt Klopps lag, etter å ha spilt i 4-1-nederlaget til Liverpool i det omvendte Champions League-opplegget i oktober.

Rapporten uttalte at Klopp var imponert over den tidligere Valerenga-mannen og snakket med Berge på Anfield og sa: «Du er en interessant spiller, en veldig interessant spiller.»

Berge åpnet da for sin fremtid for den belgiske pressen.

Han sa til Het Laatste Nieuws: “Vinter eller sommer, hver overføringsperiode er det mye spekulasjoner om fremtiden min. Men for øyeblikket er det ikke noe konkret, og det er bare sannheten.

«Å spille Champions League med Racing Genk var en drøm som gikk i oppfyllelse for meg, men det er ikke fordi det eventyret er over som jeg absolutt vil forlate nå.

“Hvis den rette klubben kommer frem og legger riktig beløp på bordet for meg, kan vi snakke.

«Ellers vil jeg bare være sammen med Racing Genk til slutten av denne sesongen.»