Fikk kjapt nok av fransk fotball. (foto: celtic, twitter)

Nå er ikke Olivier Ntcham selv ansvarlig for at André Villas-Boas ble sendt på dør i Marseille i januar, men må slite med koblingen til disse kaotiske dagene i havnebyen for rundt syv måneder siden.

2. februar kalte Marseille-manageren inn til pressekonferanse der han ga beskjed om at han hadde sendt oppsigelse til styret. Da administrasjonen hentet inn Celtic spiller Olivier Ntcham på leie – mot managerens vilje – rant det over for Villas-Boas.

Les: Leeds henter Solskjærs første signering

Den tidligere Tottenham-manageren forlot den franske havnebyen, Ntcham endte opp med å spille 6 kamper i Marseille-drakt.

Nå returnerer 25-åringen til balløya, denne gangen til Wales. Swansea har fått en noe seig start på Champonship-sesongen, med fattige 4 poeng på fem kamper. Ntcham skal bruke erfaringen sin fra 43 kamper for Manchester Citys U23-lag, 147 Celtic-kamper og de 6 i Marseille, til å sparke Swansea oppover tabellen.

Etter fire sesonger var ikke Celtic lystne på å forlenge kontrakt i sommer. Swansea ser potensialet i den sentrale midtbanespilleren og signerer for tre år.

Les på Tysk fotball: Da har Marcel Sabitzer også byttet side

Lykke til!

Les på Sporten: Mbappé-historien det er umulig å bli klok på