Victory! (foto: united, twitter)

Nasjonale ligaer, europeiske ligaer og kvalifisering til europeiske ligaer går om hverandre. Takket være det spansk klingende viruset har logistikkgjengen hos de store ligaene blitt kastet ut på upløyd mark. Når to klubber i Premier League får godkjent søknad om noen ekstra hviledager, da sier det det meste om situasjonen.

Det er ESPNs kilde som hevder at Premier League har godkjent søknaden til United og City om å få noen dager ekstra spillefri når sesongen kicker igang 12. september. Begge klubben var engasjert i de europeiske ligaene (dessverre altfor kort) og skal nå få 30 dagers pause fra siste kamp denne sesongen før første kamp i den kommende.

Les: Blir svinedyrt for Chelsea hvis United taper forhandlingene

I praksis betyr dette at supporterne hos de to klubbene må nøye seg med å se rivalene spille i åpningsweekenden til Premier League.

For å illustrere hvor tett programmet er i dette kaotiske virusåret: Solskjær håper han kan få til en preseason-oppkjøring på to-tre uker. Ikke mye tid for å bygge seg opp, nei. For supporterne betyr dette at begge klubbene trolig dropper de tradisjonelle internasjonale vennskapskampene.

Les: Manchester United planlegger et historisk Barcelona raid