Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

Fire spillere er blitt hyperaktuelle etter at Jadon Sancho dealen drar ut i langdrag og at det plutselig er en helt haug av klassespillere tilgjengelig til summer langt under det de er vant til å betale på Old Trafford.

Manchester United planlegger et historisk Barcelona raid og har sett seg ut fire spillere.

Les: Filippo Inzaghi anger bare på en ting

Ole Gunnar Solskjærs lag endte på tredjeplass denne sesongen og nådde semifinalen i tre konkurranser, noe som var en anstendig sesong for dem og en klar forbedring fra forrige sesong.

I følge Manchester Evening News og Mundo Deportivo er United interessert i Ousmane Dembele, Arturo Vidal, Ivan Rakitic og Samuel Umtiti. – I tillegg tygger de på muligheten for å hente Lionel Messi. Den seks ganger Ballon d’Or-vinneren er visstnok klar til å forlate klubben i sommer, men alle som fortsatt er igjen i Barcelona benekter det høylydt.

Marca skriver at Rakitic ønsker seg en retur til Sevilla og ikke Manchester United. – Det er forsåvidt ikke et godt utgangspunkt for en deal.

Manchester United vil trolig bare være interessert i et trekk for Dembele, Barcas dyreste signatur noensinne, hvis de ikke får tak i Jadon Sancho. – United fikk opprinnelig en frist til 10. august for å gjøre avtalen, og Dortmund hevder at avtalen nå er over med kjøpeklubben som ikke er villig til å matche prisen deres i tide.

Solskjær brukte store penger på å forbedre forsvaret i fjor sommer, og hentet Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka, men det er fortsatt rom for forbedringer. Umtiti som er 26 år er en venstrebenet midtback, kan være et perfekt tilskudd til Uniteds tropp, selv om hans skadeproblemer absolutt er en bekymring.

Vidal er 33 år gammel og har bare et år igjen på avtalen sin, så de røde djevlene vil ha ham i billig eller ikke i det hele tatt

Nemanja Matic har bare signert en ny treårsavtale i klubben, slik at enhver defensiv signering på midtbanen sannsynligvis vil være i en yngre aldersgruppe.