Kanskje det er den nye hårklippen som hemmer? (foto: griezmann, twitter)

Da Antoine Griezmann ble lurt over til Camp Nou fra rival Atletico, var den franske forwarden en av de vasseste i La Liga foran motstandernes mål. Vi vet ikke om det var «fotballkarma», men overgangen på 120 millioner euro Barcelona definitivt ikke hadde råd til å gjennomføre i 2019, har ikke gitt den katalanske klubben noen sportslig glede.

Fra å hamre inn scoringer i Atletico-drakt, ble akklimatiseringen til Barca-fotball overraskende kronglete. Hele første sesong lurte Griezmann på hva rollen hans skulle være i forhold til spillet som ble lagt opp rundt Lionel Messi. Selv om det løsnet litt etterhvert, vitner 33 scoringer på 101 kamper om alt annet enn en goalgetter som følte seg hjemme.

LES: Sadio Mané skaper allerede trøbbel i Tyskland

Forrige sesong returnerte Griezmann til Atletico på utleie, der 8 scoringer og 7 assists på 39 kamper ikke helt har fått Atletico-supporterne til å tilgi at franskmannen forlot dem da han var på topp i 2019. Likevel, en retur til Barcelona er uaktuelt.

La Liga-giganten befinner seg som kjent fortsatt midt inne i opprydningen etter et tiår med hjemme-alene-fest. Utfordringen til Atletico er at også de skvises av La Liga for å kutte lønnskostnadene i forhold til inntektsnivået.

ifølge ESPNs kilder har Atletico planlagt trimming av troppen i sommer, Atletico-presidenten bekreftet denne uken at klubben må selge spiller/e for minst 40 millioner euro for å kunne signere forsterkninger i sommer.

Betyr dette at Atletico også forsøker å komme seg ut av toårs-leiekontrakten de gjorde med Barcelona for Griezmann? ifølge ESPNs kilder forventer Atletico at Griezmann blir også neste sesong.

FÅ MED DEG DE BESTE SCORINGENE I HÅNDBALLENS CHAMPIONS LEAGUE:

LES: Nå skjønner vi at Chelsea faktisk jobber for spektakulær Neymar-overgang

Forrige sesong fikk Diego Simeone ut fattige 3 La Liga-scoringer fra franskmannen på 26 kamper, den svakeste statistikken i løpet av Griezmanns karriere. Vi bare nevner det, Griezmann sto etter de første fem årene hos Atletico som klubbhistoriens 4. største toppscorer.

Planen er lagt for Griezmann, men vi kjenner ikke den helt store entusiasmen i Atletico-leiren for løsningen.