The One, the Only. (foto: psg, twitter)

De kjenner hverandre godt fra det brasilianske landslaget og fra tiden sammen hos PSG. Når Thiago Silva på ferie begynner å prate om kompisen Neymar, skjønner vi at det jobbes med noe virkelig stort på Stamford Bridge.

-Han (Neymar) må komme til Chelsea. Hvis det skjer, er dette det best mulige som kan skje. Jeg håper det blir noe av, begynner Chelsea-spilleren ifølge ESPN.

LES: Manchester Uniteds forsøk på å signere Frenkie de Jong kan være over!

Jeg håper det blir noe av..

Før Silva kjapper seg med å legge til: -.. men jeg vet ikke noe om det.

Det skjer så mye i Paris om dagen, der nyansatt direktør/rådgiver Luis Campos skal gjøre de nødvendige grepene i troppen og langs sidelinja. Når Kylian Mbappé i tillegg har forhandlet seg til en posisjon i klubben der han skal være med på å ta sportslige avgjørelser, taler mye for at Neymar er i spill.

SE NEYMAR LEKE SEG I BRASIL-DRAKTA:

LES: Luka Jovic sendes bort fra Real Madrid

Barcelona vil så gjerne, men er ikke i nærheten av å kunne betale for en Neymar i troppen, Chelsea har vært linket til brasilianeren etter at de nye eierne har etablert seg på Stamford Bridge og skal make their mark. Thiago Silva vet mer enn han prøver å late som. Når Chelsea går for Neymar, har de garantert rådført seg med landsmann og tidligere medspiller Silva.

Det høres helt sjukt ut, men vi kan ende opp med Neymar i Premier League….