ESPN: Nytt Neymar-bud mottatt

Fra forrige sesong da alt var gøy. (foto: mbappe, twitter)

Det virker som ESPN har bestemt seg for å vite det meste om Neymar – helst før det skjer. For oss på berget blir det å henge seg på denne karusellen.

Det siste ESPNs kilde nå kvitrer om, er at PSG har har takket nei til budet fra Barcelona på rundt 1,9 milliarder kroner. Her slippes ingen uten at Paris-klubben får tilbake det de la ut for Neymar i sin tid.

Når Barcelona i tillegg ønsker å gjøre dette til en låneavtale med permanent signering neste sommer, forstår vi PSG-gjengens avvisning.

Les: Ronaldo rister på hodet av all galskapen på overgangsmarkedet

Ifølge ESPNs kilde skulle Barca direkte ut med en sum tilsvarende vekslepenger (i en Neymar-setting) på rundt 400 millioner kroner. Resten skulle komme neste sommer.

Dermed ser det faktisk ut at Neymar må ta på seg smilet og fortsette å gjøre seg fortjent til både lønn og tittel som en av verdens beste spillere – i Paris.

Les: David Ginola skal tilbake til Premier League

For Barcelona blir dette en stor strek i regningen. Med Coutinho i München, Dembele på behandlingsbenken den neste måneden og duoen Messi/Suarez så vidt tilbake fra skadefravær, hersker det alt annet enn harmoni i den katalonske hovedstaden.