Den franske legenden David Ginola skal tilbake til Premier League

Husker du?

Det blir litt som «husker du» med Odd Grythe, men husker du den elegante franskmannen fra fire runder hos Premier League-klubber rundt årtusenskiftet?

Noen husker ham for filmstjerne-looken, mens de som klarte å løsrive blikket fra det lange bølgende håret, husker bevelgelsene, elegansen og farten.

Det var Kevin Keegan som i 1995 skulle bygge Newcastle opp til å bli en topp-fire klubb i England. Ginola var PSG-spilleren som ble hentet som ledd i denne planen.

Les: Giggs skylder på Rashford

I løpet av toårs-perioden før Tottenham hentet midtbanespilleren/vingen (franskmannen kom aldri på bølgelengde med den nye Newcastle-mangeren Kenny Dalglish), rakk Ginola å etablere seg som yndling hos Newcastle supporterne.

Og nå, etter å jobbet som skuespiller og ekspertkomentator som «fotballpensjonist» siden 2002, har han varslet at han sikter seg inn på en retur til Newcastle.

Les på F7: Premiere for «Uår»

-Jeg holder på å ta trenerutdannelsen og ville elsket å være manager hos Newcastle. Det vil være min livs største utfordring, en perfekt situasjon, det perfekte scenarioet, messer Ginola ifølge Express (som har kalkulert med at det er lettere å selge seg inn her enn hos Tottenham).

Så langt har det blitt mest på TV-skjermen (i tillegg til forsøket på å bli FIFA-president). Allsidig er den franske herremannen, ingen tvil om det.

Vi tar mer enn gjerne en ny runde med Ginola i Premier League.

Les: David Beckham stanses av arsenikk