To giganter. (foto: özil, twitter)

Vi håper det er fler enn oss som husker fotballgeniet Özil de tre første sesongene i Arsenal-drakt. I 2015/16-sesongen kopierte tyskerne blant annet legenden Thierry Henrys rekord med 19 assists i Premier League.

Det er derfor noe vemodig å høre at exit´en er klar, men etter de siste kaotiske sesongene blir vi mest lettet på vegne av 32-åringen.

Det har gått rykter om MLS og Fenerbahce. DC United lagde en totalpakke i god amerikansk stil med muligheten til å markedsføre og selge sin egen merchandise, men Özil har snakket spesielt varmt om den tyrkiske klubben den siste tiden.

Les: Store klubber i kø for Real Madrid flopp

Ifølge ESPNs kilde har Arsenal i helgen gitt Özil muntlig go for overgang til Fenerbahce, der tyskeren reiser til Tyrkia i løpet av de kommende dagene. Det pågår fortsatt forhandlinger om interne forhold hos Arsenal, men ifølge ESPNs kilde ender det ikke med at Özil tar med seg de 7 milloner pundene han hevder å ha til gode i lønn.

Uansett hvem som vinner den siste forhandlingsrunden, Özil lever uansett godt og vi får endelig opplevd fotballmagikeren i en klubb der han vil behandles som et ikon.

Les: Danny Drinkwater lei av å være i fryseren til Frank Lampard