Danny Drinkwater

Forholdet mellom midtbanespiller Danny Drinkwater og Chelsea manager Frank Lampard er «Cold as Ice». 30 åringen har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2022, men det kommer til å skje noe lenge før det.

Danny Drinkwater har så langt denne sesongen ikke spilt en eneste Premier League kamp. – Danny Drinkwater er lei av å være i fryseren til Frank Lampard og har den siste tiden jobbet aktivt med å komme seg bort.

Les: Litj-Brattbakk: «Det blir tross alt et steg opp fra i høst»

Nå er han endelig på vei bort fra London-klubben.

Daily Mail skriver at Drinkwater har landet i Istanbul hvor det er forventet en låneavtale med Kasimpasa skal sluttføres.

Danny Drinkwater må være på vei til å sette verdensrekord i låneavtaler, han kom opp igjennom akademi systemet til Manchester United. – I løpet av sine fire år som senior ble han lånt ut til Huddersfield, Cardiff, Watford og Barnsley. I 2013 skrev han kontrakt med Leicester hvor han ble i fem år helt uten utlån, for så å gjøre tabben med å signere for Chelsea i 2017. – Blir det en låneavtale med Kasimpasa blir det den tredje mens han er på kontrakt med Chelsea, de to første var mislykkede (for å si det forsiktig) først Burnley og deretter Aston Villa.

Les på Engelske Klubber: Tysker aktuell for Chelsea