Trenger spillere som får vondt hvis de ikke kan delta i fotballkrigen. (foto: united, twitter)

Denne sommeren sto ving og midtstopper øverst på prioriteringslista til Wooward og gjengen. Sancho og Varane tømte overgangsbudsjettet, så dukket Ronaldo opp på dørterskelen til Old Trafford.

Solskjær sa selv etter signeringen at dette var en totalt overraskende mulighet, samtidig én United ikke kunne si nei til. Ifølge ESPN ble det hentet midler utenfor overgangsbudsjettet – og resten er historie. Ronaldo har signert for to år med, med opsjon på ett til.

Les: Arsenal overrasket over bud på midtbanespiller

Spiss og midtbanespiller står også på prioriteringslista til Solskjær, Ifølge ESPNs kilder prioriterte Untited ned jakten på midtbanespiller.

Frem til neste sommer.

Ifølge ESPNs kilder akter United å gå for en solid midtbaneforsterkning, der Declan Rice ikke overraskende befinner seg øverst på ønskelista. Den engelske landslagsspilleren David Moyes har stroppet fast hos West Ham.

Har alt. (foto: west ham, twitter)

ESPNs kilder hevder Rice begynner å bli overmoden for spill i Champions League, noe som kan presse frem en overgang neste sommer.

Og spiss? Ifølge ESPNs kilder har Ronaldo ingen påvirkning på de opprinnelige planene (les: ESPN: Ronaldo har null påvirkning på Haaland-planen).

Fra sesonger med tørke på overgangsmarkedet, er dette i ferd med å ta helt av for United-supporterne.

Les: Juventus-spiller: Manchester United ikke blant favorittene til å vinne Champions League