Pochettino, her, Allegri der, vi tror det det ender med Sir Gunnar! (foto: united, twitter)

For Solskjær er David de Gea fortsatt verdens beste keeper og en av mange nøkler til trofé-døren for United. Samtidig har Dean Henderson vist at han holder toppnivå i Premier League for Sheffield United, bare to fattige poeng bak de Gea.

Toppklubber i Europa aner en Henderson som ikke lar seg henvise til å leve i skyggen av førstekeeper de Gea hvis han returnerer til Old Trafford. Dette har ifølge ESPN bragt både Chelsea og Juventus på banen.

Vi kan gi deg førstekeeperposisjon og Champions League-spill, unge Dean.

For United har keepersituasjonen utgjort et luksusproblem, men likevel et problem. Solskjær må holde de Gea fornøyd og Henderson varm for store oppgaver som venter 23-åringen rundt noen hjørner.

Les: «Jeg vet Juventus og Manchester United har hatt kontakt de siste dagene»

Ifølge ESPN har Solskjær og gjengen nå bestemt seg:

Ja takk, begge deler.

Det er ESPNs kilde som hevder at United skal bekjempe alle bud på Dean Henderson i det kommende overgangsvinduet. Dette betyr at de nå jobber med en passende utlånsavtale for Henderson mens de jobber frem en langsiktig plan som skal overbevise Englands neste store keeper om å stenge andre fristelser som Juventus og Chelsea ute.

Døren står alltids åpen på Bramall Lane, hvor Chris Wilder utmerket godt vet hvilken rolle Henderson har spilt i Sheffields råsterke 7. plass i Premier League.

Skulle Solskjær ønske at Henderson henter erfaring hos noen større klubber en Sheffield, mangler det ifølge ESPN ikke på tilbud på leieopphold for 23-åringen.

Den engelske U21-landslagskeeperen, som trolig hadde blitt inkludert i Gareth Southgates seniortropp til EM 2020, har kontrakt med United til 2022. Nå jobbes det intensivt for at Henderson ikke skal se noen grunn til å seek life elsewhere.

United går for full pakke mellom stengene og vi digger det!

Les: Aston Villa-spiller «sender» Jack Grealish ut av klubben