Hva blir det til?

Det vi vet, allerede lenge før corona pandemien var at denne sommeren kommer Manchester United til å være aktive på overgangsmarked. Manager Ole Gunnar Solskjær har fått tillit til å fortsette sitt prosjekt som innebærer en planmessig og strategisk oppbygging av laget. – Årsaken til tilliten er tidlige tegn på at det virker og støtte fra en samlet spillergruppe.

Et stort tema, hva med den franske superstjernen Paul Pogba som nå i prinsippet er klart til å spille igjen?

Les: Tilbyr Mauricio Pochettino monsterlønn

Sky Italia-journalisten Gianluca Di Marzio er med å spekulere:

«Jeg tror han kan forlate klubben, fordi han har bare ett år igjen av kontrakten. Når du bare har ett år igjen, er det vanskelig å forlenge».

Journalisten er klar på at både Manchester United og Ole Gunnar Solskjær mener Paul Pogba er en av klubbens aller viktigste spillere, både på grunn av det han kan gjøre på banen når han er motivert og skadefri, samt den betydningen han har på spillermarkedet.

Både Juventus og Real Madrid har i lengre tid vært på «tilbudssiden» når det gjelder Pogba, noe Di Marzio mener de fortsatt er.

Les: Leeds-forsvarer Trevor Cherry er død 72 år gammel

Vil heller hoste opp to stjerner for Pogba enn en milliard.

Juventus vil tilby en byttedeal med Miralem Pjanic og Douglas Costa som betaling for Pogba.

«Jeg vet at Juventus og Manchester United har hatt kontakt de siste dagene, fordi Juventus vil få til en slik type avtale».