(foto: united, twitter)

Paul Scholes freste til Carrick da han ble værende for å lede den tidligere Solskjær-skuta, som han var sterkt delaktig i hadde sneiet innom flere skjær. Carrick ledet klubben til seier mot Villareal, men representerer ikke det Scholes ser på som en kortsiktig løsning. Nå ser det ut som også United-ledelsen har innsett dette.

Ifølge ESPNs kilder ble Carrick fortalt om å forberede seg på en lengre periode som vikar-for-vikaren enn forventet. Det ble snakket om at Carrick skulle lede til og med hjemmekampen mot Brighton, 18. desember, men ifølge ESPNs kilde er denne planen endret.

Les: Premier League giganter girer opp for Serie A spissen som er mer ettertraktet enn Haaland

Det har kommet et gjennombrudd i forhandlingene med Ralf Rangnick, der sportsdirektøren hos Lokomotiv Moskva skal ha takket ja til å kaste seg inn som vikar for resten av sesongen i tillegg til å en konsultentjobb hos United utover dette.

Rangnicks teft for suksess på fotballbanen er viden kjent, ifølge ESPNs kilder blir tyskeren nå hentet inn for å lede United resten av sesongen og spille en ledende rolle i valget av den permanente erstatteren til Solskjær.

Nå kommer Chelsea-kampen styggfort, så vi tipper Michael Carrick gjør sin siste gjerning på Stamford Bridge på søndag. Dette burde glede Paul Scholes.

Les: Leonardo setter en stor propp i ryktene om Manchester United, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane