En glad gutt klar for å mose motstanderne. (foto: chiellini, twitter)

Spilleren som like gjerne deler ut spisse albuer som klemmer, har avsluttet oppdraget hos Juventus og snart det italienske landslaget. Nå skal 37-åringen trekke til ligaen der publikum digger sine meritterte fotballkrigere.

Giorgio «all in» Chielini ble hentet til Juve fra Livorno i 2004. Dermed startet en æra der midtstopperen har løftet 9 Serie A-trofeer, 4 Coppa Italia-trofeer (vi overser at det aldri ble noen CL-trofékyss på italieneren). Da Chiellini tok med seg EM-tittel forrige sommer (vi overser også at det aldri ble VM-sluttspill i Qatar), var det en forsvarsgeneral som var fryktet av motstanderne og elsket av egne supportere.

LES: Villareal-stjerne bekrefter Liverpools interesse

Kort sagt, den perfekte spilleren for USA.

Ifølge ESPNs kilder signerer Chiellini med MLS-klubben Los Angeles FC denne uken. Klubben henter inn en sann legende som har vært med på de tøffeste fotballslagene. LAFC troner på toppen av Western Conference etter 14 ligakamper. Nå får den ferske manageren Steve Cherundolo en midtstopper som kommer direkte fra CONMEBOL-UEFA Champions Finale mot Argentina på Wembley.

Chiellini er alt annet enn ferdig. MLS-publikumet kan glede seg.

LES: «Barcelona kan bare glemme Robert Lewandowski med mindre..!»