Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

At Solskjær ser ut til å vekket et fransk verdensmester gjør ikke Juventus mindre giret på å hente Paul Pogba «hjem» til Torino. Nå jobbes det med kreative løsninger for å kunne møte Uniteds forventninger til Pogbas overgangssum.

Uten det store utlegget.

Les: United ute av gamet hvis Declan Rice blir rastløs

Vi har hørt det fra italiensk media at det kokkeleres i Torino med en mulig byttehandel der Paulo Dybala møter Pogba i svingdøra. Ifølge ESPNs kilde er dette nesten hele historien.

ESPNs kilder hevder Juventus håper på en deal med United i sommer, der Paulo Dybala og Federico Bernardeschi skyves over forhandlingsbordet. Serie A-giganten har fått seg en skikkelig smell av viruskaoset, og har innsett at de ikke er i stand til å matche prisforventningen hos United, som i tillegg kan løse ut opsjon på en ekstra sesong med Pogba hvis de føler for det.

Les på Sporten.com/se: Malmö FF favoriter att ta hem Allsvenskan 2021

Juventus vet også de har gode kort på hånda, der Dybala var på god vei til Old Trafford i 2019. Da var ikke argentineren tent på å forlate Juve, men med usikkerheten rundt spilletid under Pirlo (663 minutter på banen så langt), kan motivasjonen ha endret seg.

Første Serie A-scoring langt ut i desember vitner om uholdbare arbeidsforhold for den tidligere toppscoreren.

Ifølge ESPNs kilde er Woodward og gjengen bestemt på å ikke la seg presse av den hyperaktive og bjeffende Mino Raiola til å godta et lavt bud.

Vi tenker Pogba er på god vei til Juventus, men dette forutsetter at United sitter igjen med følelsen av å være vinneren. Når Ronaldo også er nevnt som en mulig brekkstang for Juventus, kan det bli noen virkelig underholdende runder på sommerens overgangsmarked.

Les: Wolverhampton tilbyr Liverpool-spiller skikkelige arbeidsforhold