Har alt. (foto: west ham, twitter)

21-åringen jobbet seg oppover i akademiet til Chelsea før West Ham ble løsningen for den engelske spilleren. Valget var enkelt, genialt og innbringende. 123 førstelagskamper for West Ham før han runder 22 er ikke mange forunt. Nå skal Frank Lampard ha tilbake «sin» spiller.

I sommer ble Rice sterkt linket til en retur til Stamford Bridge, men da hadde Lampard allerede tømt overgangskassa på 220 millioner pund. Dette har gitt Manchester United en åpning.

Les: Liverpool sikter seg inn mot spilleren Bayern München sendte på dør

Lampard ser på Rice som midtstopperevne, mens Manchester United både trenger noen i midtforsvaret og på midtbanen. Declan Rice kan rule i begge posisjoner.

Rice har tidligere sagt at han ser seg selv i en retur til Stamford Bridge, men ifølge Teamtalk digger Solskjær Rices´mange bruksområder og type som leder – allerede to år etter han forlot livet som tenåring. Betyr dette at det blir en knokkelkamp i januar om spilleren med markedsverden som øker for hver måned?

Ifølge Manchester Evening News styrer United inn mot de store overgangene først i sommer. Med 80 millioner pund-prislappen på Rice (and rising), blir dette en av de større som trolig må vente.

Les på F7: «All I Want for Christmas Is You» har fortsatt et magisk balletak på julen

Dermed er Solskjær og gjengen prisgitt Chelseas evne til å overtale West Ham om å slippe spilleren de overhode ikke ønsker å selge – spesielt midt i sesongen. Må også Chelsea vente til sommeren, er United en likestilt kandidat til å overbevise Declan Rice om hvor de beste arbeidsbetingelsne ligger.

Akkurat nå ser vi ikke en eneste grunn for 21-åringen å forlate prosjektet til David Moyes, jagende i den øverste delen av Premier League-tabellen. Dette går mot en sommer-fight.

Les: Neste generasjon Rooney elsker å score mål