Har draget.

Manchester United er inne i den avgjørende fasen av forhandlinger for å kunne trekke den røde drakta over hodet til fotballens wonderboy, Jadon Sancho. Dette betyr ikke at Solskjær og gjengen ikke jobber med andre posisjoner som skal forsterkes. En midtstopper er forventet inn i sommer, noe som har fått Everton til å få dårlig tid.

Det er ikke på Goodison Park United-målet befinner seg, men hos franske Lille – en spiller Ancelotti også har satt høyt oppe på ønskelista.

Les: Manchester United flopp kan bringe Jadon Sancho til Old Trafford

Leighton Bains har lagt opp, Djibril Sidibe returner til Monaco, og Ancelotti kan bli nødt til å erstatte City-målet Lucas Ligne denne sommeren. Ifølge ESPN har Everton blinket ut Lille-forsvarer Gabriel Magalhaes som hovedmål.

Ancelotti må og skal prioritere defensive forsterkninger i sommer. Ifølge ESPN dreier det seg både om en midtstopper og høyreback. Lille har allerede akseptert å selge Gabriel når bud over 270 millioner kroner skyves over bordet.

Les på F7: Coca-Cola er tilbake på norske skjermer

Men det er mange om Gabriel-beina, med Napoli aktivt pushende hvis de taper Kalidou Koulibaly til Manchester City. ESPN hevder likevel at Ancelotti og gjengen ser på interessen fra Manchester United som den største trusselen.

Med Champions League-plassen i boks for United og en optimisme i klubben vi ikke har sett siden Sir Alex sine dager, er det bare å kjappe seg, Ancelotti. United nøyer seg ikke med andresortering.

Les: Bekreftet: Solskjær får tilbake Serie A-stjernen