Ikke prøv dere.

At spilleren med 198 scoringer for klubben har betydd mye for Barcelona, er hevet over tvil. Da skjønner vi Suarez sin reaksjon da han tidligere i sommer ble puttet i boksen overflødig spillerfett av Ronald Koeman.

33-åringen har fortsatt ett år igjen av kontrakten med årslønn på det som anslås til over 250 millioner kroner av katalonsk media. Ifølge ESPNs kilde slipper Barcelona Suarez gjerne til Juventus for en symbolsk sum á la Racitics 16 millioner kroner pluss bonuser, men noen utbetaling av lønn uten arbeid, det er ikke Barcelona med på.

Les: Goal: Liverpool har sikret seg arvtageren til Alisson

Les på Engelske klubber: Gary Neville varsler trøbbel for Manchester United

ESPNs kilde hevder Suarez på sitt at Barcelona må betale hele lønna hvis de skal ha ham ut nå. Ifølge ESPNs kilder høyt oppe hos Barcelona, er klubben da villig til å plassere Suarez uvirksom på tribunen denne sesongen, mens han kan telle pengene og se kampformen sin forsvinne.

Vi har fortsatt ikke gitt opp håpet om å se Suarez og Ronaldo mate hverandre foran motstandernes mål, men akkurat nå ser det relativt skyggefullt ut. Som det vil være for Suarez på tribunen en hel La Liga-sesong mens han feirer ett år nærmere 35.

Les: Dropper prisen ovenfor Manchester United