To gode kompiser Moussa Marega og Alex Telles

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har gjennom sitt utmerkede speider apparat fulgt tett med Porto venstreback Alex Telles. Paris Saint-Germain var også tidlig på ballen, noe som gjorde at den portugisiske klubben håpet på en budkrig.

Men den franske storklubben mistet interessen og Manchester United ble sittende på gjerdet. Det er et år igjen av avtalen til den brasilianske landslagsspilleren og ingen synlig interesse for å forlenge. Porto må selge denne sommeren A BOLA skriver at de har kontaktet Manchester United og presentert en vesentlig lavere pris enn det som ble diskutert tidligere i sommer.

Les: Bertrand Traore drømte om Spania, men returnerer istedenfor til Premier League

Vi vet at sjefene på Old Trafford er ute etter en ny venstreback, men Telles er ikke eneste alternativ også Real Madrids Sergio Reguilon også på radaren.

Porto ba om 30 millioner euro for Telles, men er nå nede i 20 millioner euro, noe som er halvparten av 27 åringens utkjøpsklausul. .

Pini Zahavi, spillerens agent, vil møte Porto de neste dagene for overgangssamtaler. Han fremholder at Manchester United er «hovedinteressert parti».

Les: Helt vilt: Premier League har ikke sett en debutant som Rodriguez siden Alexis Sanchez i 2014!