Erik ten Hag(foto: Manchester United, x)

Manchester United-hovedtrener Erik ten Hag har insistert på at han vil beholde sitt overgangsveto i klubben under den nye strukturen. Slik det er nå har Ten Hag vetorett på alle overganger. Nederlenderen spiller en stor rolle i signeringene som klubben har gjort siden han kom i 2022 noe som gjør at Old Trafford er fyllt opp med spillere som har fortid i Ajax eller nederlandsk fotball.

Fotballavdelingen på Old Trafford restruktureres nå under den nye storaksjonæren saksjonæren Sir Jim Ratcliffe, hvor sportsdirektør i INEOS Sir Dave Brailsford som vil være sterkt involvert.

Les: Times: Fire klubber står klare for å signere Manchester Citys superstjerne

Dan Ashworth skal hentes fra Newcastle og bli ny sportsdirektør i selve Manchester United. Man skulle tro at Erik ten Hag ikke lenger ville være involvert i signeringene i klubben.

Men nederlenderen, som talte under pressekonferansen sin fredag ettermiddag, har insistert på at han vil kunne avvise signeringer, med alle «arbeider sammen» på overgangsmarkedet.

«Da jeg kom inn, fikk jeg også retningen. Det er normalt at klubben dikterer stilen. Så du må få enighet om dette,» sa Ten Hag til journalister.

«Og det er slik jeg jobber nå. Så vi ønsker å spille. Og det ble gitt før av lederne i denne klubben. De ønsker å spille proaktiv, dynamisk angrepsfotball. Og det er, jeg tror, under min tid her, vi alltid prøve å gjøre.

«Ja, jeg er sikker på at det er kontroll. Og jeg har hatt samtalene med dem om det, og de vil ikke hente inn spillere som manageren ikke vil ha fordi det ikke vil fungere.

«Og vi skal jobbe der, sammen med forslag og bringe inn spillere og diskutere. Og så handler det om å velge de riktige spillerne, det handler om samarbeid og det handler om samhold. Det er slik de ønsker å jobbe.»

Ten Hag har også støttet Antony til å utnytte mulighetene som trolig kommer i løpet av de neste par ukene på grunn av et muskelproblem for Rasmus Hojlund, som vil åpne opp en plass i angrepet.

«Ja, absolutt. Han må bevise et poeng som han vil gjøre. Og han har stort potensial. Han har ikke vist det i det siste, men jeg vet hva talentet hans er, og det handler om å bevise talentet hans, og det handler om ham ,» sa Ten Hag.

LES: Nok en genistrek av David Beckham!

«Og ja, han vil nok få mulighetene sine, ikke sant. Men ja, jeg tror det alltid har vært tanken. Du har konkurranse, og nå må han vise seg frem på treningsbanen, men også andre, fordi vi har muligheter der.

«Når [Amad] Diallo kommer tilbake fra en skade, gjør han det bra på treningene. Omari Forson gjør det bra. Så vi har alternativer for å fylle disse posisjonene. Og så det er ikke satt at Marcus Rashford må spille som en midtspiss. «

Man United har vunnet i hver av sine fem siste kamper i alle konkurranser og vil søke en sjette seier på rad når de ønsker Fulham velkommen lørdag ettermiddag.