En av flere Bodø/Glimt helter kommer ganske sikkert til å ta karrieren ut i Europa etter seieren i Eliteserien sikres borte mot i prinsippet allerede nedrykkede Mjøndalen på førstkommende søndag.

Det er Bodø/Glimt sine prestasjoner ute i Europa som nå får konsekvenser i spillverden. – Erik Botheim har blitt belønnet for sine prestasjoner i Conference League-gruppespillet for Bodø/Glimt. Glimts toppscorer er plukket ut på gruppespillets lag i FIFA 22-modusen Ultimate Team etter syv mål og fire assists på fem kamper.

Les: Marc Overmars takket nei til Newcastle for noe så mye bedre

Dermed har Botheim fått et kort rangert til 83 av mulige 99. Hans vanlige kort er et bronsekort rangert til 64, hvilket betyr at 21-åringen har fått en stor, stor oppgradering. Det nye kortet gjør at han er den tredje høyeste rangert spilleren fra Norge, etter Erling Braut Haaland og Ole Gunnar Solskjær, som har et FUT Hero-kort.

Botheim kan fortsatt pynte på sin allerede imponerende Conference League-statistikk. Bodø/Glimt er allerede klare for utslagsrundene, og avslutter gruppespillet i morgen klokken 18 45 med borte på Slavutych-Arena mot Zorya Lugansk.

Les på F7: Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk