Det vil ta litt tid før «ettervirkningene» av at «the special one» ble ydmyket av et lag nord for Polarsirkelen legger seg. – Det er positive ved suksess er, ting som at hovedtrener Kjetil Knutsen er aktuell for større klubber, at spillere merker økt interesse fra inn og utland og kan gå videre i sine karrierer. – På den negative siden, Bodø/Glimt må stadig gjenoppfinne seg selv.

Det som vi alle har ventet på har skjedd raskere enn ventet, den første Bodø/Glimt spilleren er nær en overgang til en klubb i en av de fem store ligaene. -At det er Roma sin byrival Lazio som er nær en avtale med Bodø/Glimt helt Erik Botheim gjør det hele enda mer underholdene for oss som lever av å skrive om sport.

Les: Conte kan få det han er lovet, men da må Tottenham ut med 800 millioner

Bodø / Glimt sjokkerte hele fotballverden da de kjørte over Roma med hele 6-1 hjemme i Europa Conference League. Bodø / Glimt tok også poeng borte mot Roma i returkampen som endte 2-2. – En av hovedpersonene var spissen Erik Botheim, som sto for tre mål og tre målgivende pasninger på to kamper.

Erik Botheim har avtale ut neste år. – Spissen som kom gratis fra Rosenborg i februar i fjor kan vise seg å fylle klubbkassa til Bodø/Glimt allerede i januar.

Men først skal Eliteserien vinnes og kontrakter underskrives.

Bodø/Glimt leder Eliteserien med fem poeng over Molde. – 21.november tar Bodø/Glimt imot Lillestrøm, mesterskapet er sikret ved seier og hvis Molde gir fra seg poeng mot Rosenborg.

Les: The Times: Verdens største klubb jobber med å overtale Zidane

Calciomercato skriver at Botheims innsats imponerte Romas lokalrival Lazio, som gjerne vil knytte spissen til klubben.

Lazio sin kjederøykende manager Maurizio Sarri ser på Botheim som et godt supplement til stjernen Ciro Immobile.

Botheim har stått for 13 seriemål på 26 kamper for Bodø/Glimt.