Har ikke kommet for å leke butikk. (foto: tottenham, twitter)

Antonio Conte har garantert signert for Tottenham med vissheten om at Fabio Paratici og han skal bli enige om noen solide forsterkninger de kommende overgangsmarkedene. Timingen kan være allerede i januar, for i Serie A er en av de mest spennende angrepsspillerne gitt opp av klubben sin.

Dusan Vlahovic har hamret inn 39 scoringer på 98 kamper for Fiorentina i en alder av 21. Den serbiske landslagsspilleren har kontrakt til 2023, men Fiorentina-sjefen har allerede uttalt at klubben har gitt opp kampen om forlengelse etter å ha strukket seg langt i forhandlingene.

Les: The Athletic: Solskjær tenker hardt på å gi Sancho muligheten i ny posisjon

ifølge rykter fra Italia står Atletico Madrid og tripper utålmodig foran døra til senterforwarden, men har nå blitt passert av Tottenham og Juventus. Ifølge Sport Mediaset krever Fiorentina solide 80 millioner euro hvis de skal slippe 21-åringen i januar, noe som også gir Juventus problemer å møte.

Dusan Vlahovic

Les på Engelske klubber: Xavi skal på handletur i Premier League

Og Tottenham?

Ifølge Sport Mediaset er Paratici og gjengen nå i pole position, spørsmålet er om de klarer å skrape sammen dette solide beløpet i januar. Det er heller tvilsomt at Fiorentina, fire poeng bak Champions League-kvalikplass i Serie A, åpner opp for pruting på spilleren som har levert 10 scoringer på 13 kamper denne sesongen. .

Sport Mediaset har ikke fått med seg at det har kommet inn et offisielt bud fra Spurs ennå, men det skal være på trappene.

Er Vlahovic angrepsspilleren Antonio Conte har pekt på, tror vi Spurs er villig til å strekke seg laaangt.

Les: Mourinho var nesten inne i varmen hos Karl-Heinz Rummenigge