Målgarantisten - men ikke for enhver pris. (foto: dortmund, twitter)

Vi skal ikke fortsette å gni det inn i såret til Barcelona etter at de pensjonerte en av klubbhistoriens største målscorere. For Ronald Koeman er det bare å se på statistikken: Atletico Madrid 8 poeng foran i La Liga (med én kamp færre spilt), ex-Barca Luis Suarez står for 16 av scoringene.

Ronald Koeman har hele veien sagt at det var et riktig trekk å «kvitte seg» med Suarez, men at urugayaneren dessverre gikk til feil klubb (Juventus hadde vært mer passende). Ifølge den tidligere Liverpool-, Atletico Madrid- og Barcelona-spiller, Luis Garcia, er det fortsatt et spisskrater på Camp Nou etter 34-åringen.

Les: Ny skade hos Liverpool, men Klopp kan faktisk puste lettet ut

-Exiten til Suarez var et stort tap. Jeg tror Barcelona hadde rot med styreleder, den nye manageren som kom og situasjonen med Lionel Mess, begynner Garcia til Goal som en forklaring på det uforklarlige.

Som mener Suarez selv har gjort det riktige.

-Jeg tror den beste veien for Suarez var å reise og ikke bli for å kjempe i Barcelona. Han gjorde det bra der, og Atletico Madrid sto selvfølgelig og ventet på ham. Diego Costa var skadet, og de så sjansen til å bringe inn Suarez. Og se på ham nå, blir vassere for hver kamp og er nå toppscorer i La Liga. Han viser hvilken killer han er inne i boksen, fortsetter Garcia.

Les på engelske klubber: Rummenigge fisker etter Liverpool-stjerne

Men hva med Barcelona?

-Jeg mener det var et stort tap for Barcelona, for det er vanskelig å finne en senterforward som ham, spesielt med pandemien og mangel på penger, sier Garcia.

Så kommer det kule for oss i nord.

-Det er selvfølgelig noen spisser der ute. Vi har Haaland på topp, en spiss som er ulik de andre nummer ni-spillerne Barcelona er vant til. De har spilt Griezmann som nummer ni og også Messi og Braitwaite, men de er ikke forwards som er bygd for dette hos Barcelona.

Garci nevner også Alexander Isak som interessant , men vi bet oss merke i karen på topp, han blonde 20-åringen med pannebånd.

Fortsatt helt uvirkelig og tilsvarende kult.

Les: Neymar har fått nok