You shall not pass! (foto: brentford, twitter)

Forrige sesong var Ulvene med Nuno Santo skikkelig ugreie å møte. Denne sesongen har Brentford overtatt rollen. Forrige uke kom første tap for Ajer og gjengen, på lørdag var Premier League-jyplingen tilbake med seier og clean sheet.

Seieren mot Arsenal i sesongåpningen ble sett som en gedigen overraskelse. Da flere sterke kamper fulgte, var det ikke lenger noen som lenger tør undervurdere Thomas Frank og Brentford.

Les: Barcelona sikker på de kan få Manchester City stjerne

Ikke mange kommer helskinnet fra Molineux Stadium, få forlater denne stadionen med seier, ytterst få scorer to uten at Wolves får nettkjenning på hjemmebane.

Brentford gjorde alt. Kristoffer Ajer var med fra start, og gikk av banen etter nitti minutter med vissheten om at innsatsen hans var knallsterk.

Ivan Toney scoret på straffe etter en merkelig situasjon der Wolves-backen Fernando Marcel ignorerte totalt advarselen fra dommer om aktiv armbruk, og fortsatt med noen brytetriks inne i feltet som resulterte i straffen. Seks minutter senere sto det 0-2 etter Bryan Mbeumo-scoring.

Les Popidol: Skal gjenskape 1980 -tallets vampyrklassiker ‘The Lost Boys’

64 minutter ut i kampen forsvant Shandon Baptiste ut etter to gule kort, og alt var klargjort for at Wolverhampton skulle kjempe seg til flere sjanser. Det ble verken mer spenning eller scoring, selv mot Brentfords 10 spillere.

Kristoffer Ajer og Brentford har dermed 3 clean sheets på 5 kamper. Rett og slett imponerende. Eller som vi skrev for noen dager siden: Ajer har bare såvidt begynt.